Een intuïtief schilderij/ zielsschilderij

 

✨Ben jij op zoek naar iets unieks?

✨Iets persoonlijks wat helemaal resoneert met jouw energie?

✨Iets bijzonders wat resoneert met wie jij bent en wat ook tevens een helende werking heeft.?

 

Een persoonlijk zielsschilderij is wel iets heel unieks wat jij jezelf of een ander cadeau kunt doen.

Bij het maken van een persoonlijk schilderij stem ik geheel af op jouw energie of op de energie van de persoon waar ik dit schilderij voor maak. Met mijn invoelende vermogen voel ik precies wat jij nodig hebt.

Tijdens het maken van een zielsschilderij verbindt ik mij met mijn Gidsen, Engelen en Lichtmeesters. En ik vraag hun om door mij heen te werken.

De kleuren die ik kies zijn precies die kleuren die jij op dat moment nodig hebt. De kleuren resoneren met die plekken in jouw lichaam waar er een blokkade zit. Kleuren werken helend. Dus een uniek schilderij heeft tevens een helende werken.

Daarnaast ontstaat er door het versmelten een hele symboliek in het schilderij. Het lijkt door de tijd te veranderen. Hoe gaaf is dat. Je ziet er steeds weer nieuwe dingen in.  

Alle werken van mij zijn gemaakt met bijenwasblokjes en een strijkijzer. Door de opbouw van de lagen bijenwas ontstaan er 2 dimensionale schilderijen.

✨Bij het maken van de zielsschilderij bepaal ik intuïtief de kleuren die jij op dat moment nodig hebt dus ieder schilderij is ook uniek.

✨Bij een zielsschilderij ontvang je ook een persoonlijke boodschap. Deze boodschap mag ik van gene zijde ontvangen.

✨Je krijgt dat aangereikt in deze boodschap wat op dat moment in jouw leven belangrijk is.

De boodschappen die ik mag doorgeven zijn steeds persoonsgebonden en geven iemand vaak inzichten in zijn of haar leven. De ervaring heeft geleerd, dat een zielsschilderij duidelijkheid kan geven in bepaalde situaties. Het kan net dat stukje kracht geven om dat te durven ondernemen, wat voor het gevoel belangrijk is.

✨Een stukje inzicht krijgen in bepaalde situaties, dat is de bedoeling.

Verder mag ik in zo'n boodschap ook af en toe de groetjes doorgeven van gene zijde waar iemand vaak reikhalzend naar uitziet. Regelmatig verschijnen er in een schilderij silhouetten van overleden dierbaren of overleden dieren als een lieve groet. Ik vind het dan ook iedere keer weer een belevenis om naar een schilderij te kijken en er steeds nieuwe dingen in te ontdekken.Regelmatig mag ik even een tipje van de sluier oplichten om iemand iets moois aan te reiken.

✨Alles wat er in een schilderij ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt. Behalve de mooie kleuren is er heel veel in te zien.  De kleuren die ik in het schilderijg gebruik kunnen energetisch iets voor je doen. Kleuren reiken namelijk energie aan.

Mensen zijn steeds weer blij verrast over mijn boodschappen en ik vind het geweldig om zo'n mooi werk te mogen doen.

Wat kost een zielsschilderij?

Wat kost een zielsschilderij?

Ik hanteer vaste prijzen voor mijn werken. Dus je weet precies wat een schilderij gaat kosten.

Rekenvoorbeeld: Canvasdoek met afmetingen van 50 cm - 60 cm: 50+60 x factor 2 = € 220,00. Dit bedrag is inclusief alle materialen en het voorbereidend werk.

Er zijn vele verschillende maten mogelijk. Dus belangrijk is om te kijken waar je het schilderij wilt hangen en welke afmeting daar het mooiste zou staan.

Bij bestelling wordt een aanbetaling overeengekomen. De rest wordt voldaan bij aflevering.

Er bestaat de mogelijkheid om het zielsschilderij zelf te komen halen.  Maar dit schilderij kan natuurlijk ook verzekerd verzonden worden. Verzendkosten zijn niet inbegrepen.

Mocht je nog vragen hebben? Aarzel niet, maar neem vrijblijvend contact met mij op.

+31 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Nieuw: Cirkel of life

Een uniek persoonlijk gemaakt schilderij op een cirkel. Speciale actie nu

✨Bij het maken van zo'n bijzonder schilderij stem ik mij ook af op de persoon waar ik dit schilderij voor mag maken. Bijzonder is de vorm van de cirkel. Eens iets anders dus.

Klik hier voor meer informatie

Onderstaand voorbeelden van zielsschilderijen die ik op maat heb mogen maken