Kunst heelt, kunst raakt

♥Geef kleur aan jouw leven met mijn intuïtieve schilderijen.
♥Intuïtieve schilderijen met verwerking van crematie-as ter nagedachtenis aan een dierbare overledene.
♥Inzichten door een persoonlijke zielstekening met reading
♥kom terug in jouw kracht met mijn online cursussen.

Mirriam Müller, Creatief Medium

Lieve mensen,

Ik wil mij even in het kort voorstellen. Mijn naam is Mirriam Müller, getrouwd en moeder van een volwassen zoon. Ik ben woonachtig in Kerkrade, Zuid-Limburg.

Zo’n 20 jaar geleden kwam ik de allereerste keer in aanraking met encaustic art. Ik was op een spirituele beurs en ik werd aangetrokken tot mooie gekleurde platen die een mevrouw daar verkocht. Ik ben in gesprek gegaan met deze mevrouw en ik vond het wonderlijk hoe deze tekeningen gemaakt werden. Met een strijkijzer en bijenwas.

Vanaf die dag was ik verkocht. Ik heb mij de benodigde materialen in huis gehaald en ben aan de slag gegaan met encaustic art. Zo vulde zich al gauw een hele klapper.

Spontaan ben ik op een gegeven moment teksten gaan schrijven bij deze wastekeningen. In die periode was ik al lid van de Spirituele vereniging in Kerkrade. Ik was heel erg geïnteresseerd in de paranormale en spirituele wereld. Een nieuwe wereld ging voor mij open.

Op een avond kreeg ik het gevoel dat ik de klapper mee moest nemen naar de Spirituele Vereniging. Daar ben ik spontaan de wastekeningen en de erbij geschreven boodschappen gaan uitdelen. En ik heb toen zoveel complimentjes gekregen. De teksten pasten echt bij die personen waar ik ze aan gaf. Wow, gaaf was dat.

Encaustic art is toevallig in mijn leven gekomen. De vereniging heeft mij geholpen om echt achter mijn werk te gaan staan. Zij hebben mij hierin echt geholpen en begeleid.

Steeds verder heb ik mijzelf ontwikkeld. Ik ben cursussen gaan volgen en heb heel veel boeken gelezen over de meest uiteenlopende zaken. Ik leek wel een spons.

Naast het maken van wastekeningen ontstond toen een nieuw idee. Ik ga dit eens op canvasdoek proberen. Ik stond echt versteld van mijzelf. Wat een mooie werken mochten ontstaan. Dit voelde zo goed.

De passie voor encaustic art was ontstaan. En het geweldige is dat ik vanuit Spirit mooie boodschappen krijg aangereikt die de mensen echt helpen. Hoe fijn is dat.

Ik houd van kleuren, wat je wel kunt zien in mijn schilderijen en wastekeningen. Ik geniet echt van het creatieve proces. Vooral als ik een eigen creatie maak, dan voelt het alsof ik in een heel andere energie terecht kom.

Ook het maken van een schilderij met crematie-as is opeens spontaan ontstaan. Na het overlijden van de partner van mijn vriendin ontstond dit idee. Ik heb dit idee toen verder uitgewerkt. En mijn vriendin was en is nog steeds super blij met dit mooie cadeau.

Ik ben steeds weer blij verrast hoe mensen reageren op de teksten, boodschappen die ik deel. Zo fijn om mensen hiermee een stuk op weg te helpen. En ik ben zo dankbaar dat ik deze gave heb gekregen.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.


♥ Neem een kijkje in mijn fotogalerij

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl